Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Snimka nije za one slabog srca: Motociklist jureći podletio pod šleper – i prošao bez ozljeda (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Motociklistički vlogger snimio je video u kojem je uspio izbjeći sigurnu smrt nakon što je podletio pod šleper. Ponekad se događaji tako poslože da sudionici u Motociklistički vlogger snimio je video u kojem je uspio izbjeći sigurnu smrt nakon što je podletio pod šleper. Ponekad se događaji tako poslože da sudionici u Rating: 0

Snimka nije za one slabog srca: Motociklist jureći podletio pod šleper – i prošao bez ozljeda (VIDEO)

Advertisement

Motociklistički vlogger snimio je video u kojem je uspio izbjeći sigurnu smrt nakon što je podletio pod šleper.

Ponekad se događaji tako poslože da sudionici u nesreći usprkos izuzetnoj opasnosti prođu bez ozljeda. To vrijedi i za motocikliste. Poput Honde Civic koja u Brzima i žestokima prođe ispod šlepera, tako je motociklistički vlogger Hammy Moto ponovio istu akrobaciju. Ali umjesto Honde na kocki je bilo njegovo tijelo. Motociklist je imao doslovno više sreće od mačke, a dan kad mu se dogodila nesreća može slaviti kao novi rođendan.

Hammy je vozio svoj Kawasaki Z1000 cestom u Kaliforniji da bi mu se u jednom trenutku počeo tresti upravljač. Ubrzo je izgubio kontrolu nad motociklom i pao, a u brzini je podletio pod šleper. I izašao na drugu stranu.

Kako je u komentarima videa bilo puno negativnih komentara i optužbi da je Hammy vozio nesigurno, vjerojatno na zadnjem kotaču, dobili smo i objašnjenje. “Video počinje kad se uključujem u promet i ubacujem u drugi stupanj prijenosa. Prva greška je bila što sam pri ubrzanju bio nagnut previše prema nazad, a kad tome pridodate izraziti neravan asfalt, prednji kotač pri ubrzanju postane lagan i nestabilan“, objasnio je Hammy.

Ako je to cijela istina, postavlja se pitanje zašto je na snimci zamućen brzinomjer. Kako god, s obzirom na ishod očito je da je vozio idealnom brzinom. U svakom slučaju motociklistu preporučujemo da nabavi odgovarajuću opremu, pa će ostati zaštićen i od ogrebotina.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: