Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Sređen kao nov: Pogledajte popravku Porsche Panamere (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Da li je zaista moguće tako popraviti oštećenja na karoseriji vozila da se gotovo i ne može primetiti da li je vozilo bilo havarisano? Odlučili ste se da kupite Da li je zaista moguće tako popraviti oštećenja na karoseriji vozila da se gotovo i ne može primetiti da li je vozilo bilo havarisano? Odlučili ste se da kupite Rating: 0

Sređen kao nov: Pogledajte popravku Porsche Panamere (VIDEO)

Advertisement

Da li je zaista moguće tako popraviti oštećenja na karoseriji vozila da se gotovo i ne može primetiti da li je vozilo bilo havarisano?

Odlučili ste se da kupite „polovan“ automobil, ali niste sigurni u njegovu istoriju, ne samo održavanja, već i to da li je eventualno imao neki udes, odnosno kako to mi popularno volimo da kažemo, da li je bio „lupan“? To je nešto što brine većinu budućih vlasnika korišćenih vozila, a da li zaista imaju osnova za brigu.

U današnje vreme, ako je vozilo bilo havarisano, a sređivao ga zaista dobar tim majstora, potrebno je dosta iskustva da se to primeti. Naravno, drugo je pitanje da li je takav automobil i dalje bezbedan za upotrebu u saobraćaju, ali što se tiče funkcionalnosti i vizuelnog izgleda, teško da ćete, kao laik, primetiti razliku.

Uostalom, pogledajte kako se „sređuje“ jedna Porsche Panamera, koja je pretrpela oštećenja na prednjem delu karoserije…

Izvor: topspeed.rs

Komentari korisnika: