Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Struja protiv benzina: Tesla Model X i Aventador S (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Struja ili benzin najčešće je pitanje u ljubitelja adrenalinskih ubrzanja, a tko je u ovome dvoboju izvukao deblji kraj..... Nakon što je u prethodnome dvoboju Struja ili benzin najčešće je pitanje u ljubitelja adrenalinskih ubrzanja, a tko je u ovome dvoboju izvukao deblji kraj..... Nakon što je u prethodnome dvoboju Rating: 0

Struja protiv benzina: Tesla Model X i Aventador S (VIDEO)

Advertisement

Struja ili benzin najčešće je pitanje u ljubitelja adrenalinskih ubrzanja, a tko je u ovome dvoboju izvukao deblji kraj…..

Nakon što je u prethodnome dvoboju Teslin SUV ponizio ostale protivnike iz segmenta, došao je red na malo zahtjevniji test pa je pred njega stavljen moćni Aventador S. Iako se na prvu čini kako Model X nema gotovo nikakve šanse protiv talijanskog superautomobila, u stvarnosti je to ipak malo drugačije. U startu s mjesta dobro su krenula oba automobila, a nakon što se Lamborghini ‘ispalio’ malo ispred američkog SUV-a tu je prednost zadržao do kraja.

S druge strane, pri realnijim, takozvanim kotrljajućim startovima jasno dolazi do izražaja maksimalni okretni moment koji u svakome trenutku pružaju električni motori u odnosu na one s unutarnjim izgaranjem, pri čemu Tesla trenutno zauzima čelnu poziciju koju, naravno, zbog bolje aerodinamike Aventadora gubi nakon nekoga vremena. Kako je to izgledalo pogledajte u videouratku.

Izvor: autostart.24sata.hr

Komentari korisnika: