Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

ŠUMSKI RENDŽER: Upoznajte rusko terensko vozilo Lesnik (VIDEO) Reviewed by Momizat on . U poslednjih nekoliko godina, Rusi su, što u zvaničnoj, serijskoj verziji, što u 'domaćoj radinosti', predstavili čitav niz interesantnih terenskih vozila za na U poslednjih nekoliko godina, Rusi su, što u zvaničnoj, serijskoj verziji, što u 'domaćoj radinosti', predstavili čitav niz interesantnih terenskih vozila za na Rating: 0

ŠUMSKI RENDŽER: Upoznajte rusko terensko vozilo Lesnik (VIDEO)

Advertisement

U poslednjih nekoliko godina, Rusi su, što u zvaničnoj, serijskoj verziji, što u ‘domaćoj radinosti’, predstavili čitav niz interesantnih terenskih vozila za najteže uslove eksploatacije koji vladaju na ogromnom sibirskom prostranstvu.

Bilo da su u pitanju guseničari ili točkaši sa ogromnim „gumama“, mora se priznati da konstruktorima ideja i mašte ne nedostaje i da gotovo svako od pomenutih vozila obično pronađe svoje mesto u eksploataciji.

Jedno od njih jeste i Lesnik, što u grubom prevodu sa ruskog znači šumski rendžer. Upravo njima je i namenjen, što će reći da je zamišljen kao glavno prevozno sredstvo lovočuvara u neprohodnim predelima sibirskih tajgi, močvara i blatnjavih puteva.

Izvor: topspeed.rs

Komentari korisnika: