Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Trik kako otključati automobil kada vam ključ ostane unutra (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Rijetki su sretnici kojima se barem jednom u životu nije dogodilo da zalupe vratima automobila, on se zaključa i tek tada shvate da im je jedini ključ kojeg ima Rijetki su sretnici kojima se barem jednom u životu nije dogodilo da zalupe vratima automobila, on se zaključa i tek tada shvate da im je jedini ključ kojeg ima Rating: 0

Trik kako otključati automobil kada vam ključ ostane unutra (VIDEO)

Advertisement

Rijetki su sretnici kojima se barem jednom u životu nije dogodilo da zalupe vratima automobila, on se zaključa i tek tada shvate da im je jedini ključ kojeg imaju ostao unutra. Neki su išli toliko daleko da su pažljivo skidali zadnje staklo automobila, upuzali u vozilo, uzeli ključ pa sve vratili na mjesto. No, osim što je komplicirano i zahtijeva dosta vremena, to ne zna napraviti baš svatko.

Ali, ovaj trik je toliko jednostavan da bi zbilja bilo tko trebao uspjeti u tome bez da demolira svojeg limenog ljubimca.

Sve što vam treba su komad nečeg tankoga i čvrstoga – čime ćete pažljivo malo odvojiti vrata i nešto nalik poluzi s kukicom na vrhu što možete provući kroz taj otvor i otključati vrata iznutra – to može biti i komad čvrste žice koji na jednom kraju savijete kliještima.

Pogledajte u videu kako to napraviti:

Izvor: 24sata.hr

Komentari korisnika: