Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

U ovom autu nije najpametnije ići u automatsku praonicu (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Najekskluzivniji Smart nema vrata ni krov pa nije baš najpametnija opcija za odlazak u automatsku praonicu. Ovakve stvari se ne viđaju često, čak ni za nesnosni Najekskluzivniji Smart nema vrata ni krov pa nije baš najpametnija opcija za odlazak u automatsku praonicu. Ovakve stvari se ne viđaju često, čak ni za nesnosni Rating: 0

U ovom autu nije najpametnije ići u automatsku praonicu (VIDEO)

Advertisement

Najekskluzivniji Smart nema vrata ni krov pa nije baš najpametnija opcija za odlazak u automatsku praonicu.

Ovakve stvari se ne viđaju često, čak ni za nesnosnih vrućina kakve ovih dana vladaju kontinentom. I ne samo zato što se radi o vrlo limitiranoj izvedbi s nakladom manjom od 2000 primjeraka već i zato što pranje u praonici znači da će kroz četke i kabina, a s njom i vozač te njegov jednako hrabar suvozač.

Smart Crossblade se proizvodio 2002. godine, a upamćen je kao najradikalnija službena prerada. Ne samo da nema krov već su izostavljena i vrata, pa i vjetrobransko staklo. A ono bitno jest da je interijer vodootporan.

Sudeći po snimci, primjerak je gostovao u Gumballu 3000, a sada je završio kod dva vjerna poklonika pomalo zaboravljenog Jackassa. Jer kako drugačije objasniti ovakav odlazak u automatsku praonicu osim čistom ludošću. Navodno je hladna voda bila puno veći problem od četki. Dojam je da u oba slučaja dihalice i nisu bile od prevelike pomoći.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: