Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

U Splitu macolom demolirao VW Golf koji je parkiran na zebri! (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Splićanin macolom presudio Golfu koji je parkiran na zebri, i tako postao glavna tema na društvenim mrežama… Pogledajte viralni video i prosudite je li u pravu Splićanin macolom presudio Golfu koji je parkiran na zebri, i tako postao glavna tema na društvenim mrežama… Pogledajte viralni video i prosudite je li u pravu Rating: 0

U Splitu macolom demolirao VW Golf koji je parkiran na zebri! (VIDEO)

Advertisement

Splićanin macolom presudio Golfu koji je parkiran na zebri, i tako postao glavna tema na društvenim mrežama… Pogledajte viralni video i prosudite je li u pravu ili je upravo počinio još veću nebulozu?

U prvih 60 minuta nakon objave ovaj video je pregledalo preko 55.000 ljudi! Takvo što nas uopće ni ne čudi jer radi se zaista o viralnom uratku koji nam dolazi iz Splita, a zorno prikazuje kako to izgleda kada pojedinac uzme stvari u svoje ruke. Ovaj puta “stvari” su poprimile obličje macole, a dotični je presudio Volkswagen Golfu kojeg je (nama nepoznata osoba) parkirala na zebri. U ovom trenutku ne znamo da li se radi u tuđem automobilu, ili se sam vlasnik iz nekog razloga odlučio pozabaviti s Volkswagenom na ovakav nesvakidašnji način.

Izvor: automobili.hr

Komentari korisnika: