Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Ukrao policijsko vozilo i sve to uživo prenosio na svom Facebook profilu! (VIDEO) Reviewed by Momizat on . 'DOSTA STE VI MENE HAPSILI' rečenica je kojom počinje prijenos uživo na Facebook profilu… Muškarac ukrao policijski automobil, pa DIVLJAO PO BORČI i sve prenosi 'DOSTA STE VI MENE HAPSILI' rečenica je kojom počinje prijenos uživo na Facebook profilu… Muškarac ukrao policijski automobil, pa DIVLJAO PO BORČI i sve prenosi Rating: 0

Ukrao policijsko vozilo i sve to uživo prenosio na svom Facebook profilu! (VIDEO)

Advertisement

‘DOSTA STE VI MENE HAPSILI’ rečenica je kojom počinje prijenos uživo na Facebook profilu… Muškarac ukrao policijski automobil, pa DIVLJAO PO BORČI i sve prenosio uživo na Fejsbuku!

Domogao se ključeva policijskog automobila, ušao u njega i ludovao po cestama naselja Borča kod Beograda. Muškarac Saša Ž. otprije je poznat policiji, a kako sam kaže na snimci – oduvijek je želio provozati policijsko vozilo.

Muškarac iz Borče šokirao je javnost kada je na svom Fejsbuku emitirao uživo kako ulazi u policijski automobil, a potom ga i voza po kraju. “Dosta ste vi mene hapsili. Sada ćemo da vidimo kako ovo ide” – rekao je Saša u svom live prijenosu, dok su ga u komentarima “bodrili” Facebook prijatelji.

Prema pisanju srpskih medija, nepoznato je kako je došao do ključa službenog policijskog vozila. U njemu je pokušao pokrenuti policijsku sirenu i to mu je pošlo za rukom malo prije nego što je napustio vozilo. Kad mu je vožnja dosadila, automobil je ostavio u sporednoj uličici. Kako se doznaje, uhićen je i muškarac koji je ukrao automobil i policajac čije je službeno vozilo zloupotrijebljeno. Niti jedan od njih dvojice nije bio pod utjecajem alkohola.

Izvor: automobili.hr

Komentari korisnika: