Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Upoznajte Teslondu, najekstremniju preradu stare Honde (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Prva generacije Honde Accord je pomalo zaboravljena, no ovu ćete itekako upamtiti. Teslonda je kućni projekt entuzijasta Jimmyja Bulleta, koji je svoju staru Ho Prva generacije Honde Accord je pomalo zaboravljena, no ovu ćete itekako upamtiti. Teslonda je kućni projekt entuzijasta Jimmyja Bulleta, koji je svoju staru Ho Rating: 0

Upoznajte Teslondu, najekstremniju preradu stare Honde (VIDEO)

Advertisement

Prva generacije Honde Accord je pomalo zaboravljena, no ovu ćete itekako upamtiti.

Teslonda je kućni projekt entuzijasta Jimmyja Bulleta, koji je svoju staru Hondu odlučio tunirati na doista poseban način. Nezgrapni kotači ovdje su s razlogom, jer je ispod malene Honde ugrađen električni pogon iz Tesle. A to znači puno zabave, na asfaltu i izvan njega.

A ako se pitate koliko ova pomalo neugledna prerada uhvati, nećete ni saznati. Ali znajte da je na 96 km/h za 2,7 sekundi, uz idealne uvjete i za 2,5 sekundi. A to su vrijednosti koje postižu najbolji hipersportaši, pa i nemjerljivo skuplji Rimčev Concept_One.

Ostali tehnički podaci su nepoznati, osim onog da struju daju baterije iz Chevroleta Volt. A sada pogledajte kratki video u nastavku. Možda zvuči kao igračka, ali ubrzanje je vrlo ozbiljno.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: