Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Uživajte u pjesmi Williams motora u Singer 911 modelu (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Singer je zvanično ušao u sferu hiperautomobila sa poslednjom kreacijom, makar kada se radi o cenovnom delu, sa svojim poslednjim 911 automobilom baziranim na l Singer je zvanično ušao u sferu hiperautomobila sa poslednjom kreacijom, makar kada se radi o cenovnom delu, sa svojim poslednjim 911 automobilom baziranim na l Rating: 0

Uživajte u pjesmi Williams motora u Singer 911 modelu (VIDEO)

Advertisement

Singer je zvanično ušao u sferu hiperautomobila sa poslednjom kreacijom, makar kada se radi o cenovnom delu, sa svojim poslednjim 911 automobilom baziranim na liniji 964, koji košta ništa menje od 1,8 miliona dolara…

Naravno, za sve ovo postoji veoma valjan razlog. Singer je sarađivao sa Williams Advanced Engineering kako bi kreirao najbolji motor sa šest cilindara u ravni i unutrašnjim sagorevanjem na svetu, sa četiri ventila po cilindru, četiri bregaste osovine, a ovaj četvorocilindraš razvija 500 ks i neverovatnih 9.000 rpm.

Novi Porsche 911 kompanije Singer trenutno se zove Dynamics and Lightweighting Study (DLS). Kako biste stvorili najbolju sliku, zamislite 964 model u apsolutno zverskom izdanju sa najmodernijim materijalima i tehnolgoijama.

U poređenju sa ostalim Singer 911 modelima do sada, karoserija DLS linije potpuno je rearanžirana u polju aerodinamike. Podignuta prednja osovina više ne pravi problem zbog novog splitera i optimizovanih vazdušnih ventila, krovnih kanala i zadnjeg spojlera. Ove revizije omogućuju zadnjem repnom krilu da zaista radi i pruža dodanu silu potiska. Ostali detalji uključuju bočne vazdušne usisnike, koji obezbeđuju svež vazduh vrhunskoj inžinjerskoj postavci smeštenoj iza zadnje osovine.

Izvor: autoexclusive.rs

Komentari korisnika: