Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Više od partija: Pogledajte urnebesnu proslavu 800.000 prijeđenih kilometara (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Velika životna dostignuća zaslužuju velike proslave, a upravo je jednu takvu imao vlasnik kamioneta s kojim je prešao preko 800.000 km. Vlasnik Silverada, Chevr Velika životna dostignuća zaslužuju velike proslave, a upravo je jednu takvu imao vlasnik kamioneta s kojim je prešao preko 800.000 km. Vlasnik Silverada, Chevr Rating: 0

Više od partija: Pogledajte urnebesnu proslavu 800.000 prijeđenih kilometara (VIDEO)

Advertisement

Velika životna dostignuća zaslužuju velike proslave, a upravo je jednu takvu imao vlasnik kamioneta s kojim je prešao preko 800.000 km.

Vlasnik Silverada, Chevroletovog kamioneta, odlučio je zabilježiti trenutak u kojem će brojčanik pokazati 500.000 prijeđenih milja (804.500 km). Veličanstveni događaj podijelio je s kolegom koji mu je pomogao u savršenoj organizaciji proslave.

I tu je proslavu, hvala Bogu, zabilježila kamera. Da se radi o filmskom remekdjelu posvjedočit će vam svatko tko pogleda snimku, vjerojatno više puta. A to će učiniti većina, a svakim će gledanjem uočavati nove fascinantne detalje. Tapšanje po armaturi, slavljenička kostimografija i gašenje svjećice ventilacijom su tek dio priče koja se ne propušta.

Ova snimka će ući u anale, kako zbog savršenog scenarija, tako i zbog odlične režije. Jednostavno, pola minute savršenstva.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: