Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

VIŠE SREĆE NEGO PAMETI: Žestoko izlijetanje i prevrtanje, a onda iznenađenje…! (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Na stazi kao što je Nurburgring Nordschleife dovoljan je trenutak nepažnje da sve krene naopako i za čas nastane ozbiljan incident! Koliko je Nurburgring Nordsc Na stazi kao što je Nurburgring Nordschleife dovoljan je trenutak nepažnje da sve krene naopako i za čas nastane ozbiljan incident! Koliko je Nurburgring Nordsc Rating: 0

VIŠE SREĆE NEGO PAMETI: Žestoko izlijetanje i prevrtanje, a onda iznenađenje…! (VIDEO)

Advertisement

Na stazi kao što je Nurburgring Nordschleife dovoljan je trenutak nepažnje da sve krene naopako i za čas nastane ozbiljan incident!

Koliko je Nurburgring Nordschleife teška i opasna staza, verovatno nema potrebe ni naglašavati, jer se gotovo svakodnevno, na njoj dešavaju incidenti, neki manji, neki veći. Dužina od 20 km, velik broj krivina, dosta vozača-amatera, klizav asfalt – gotovo idealni “sastojci” za incidente.

Ovaj put, jedan Volkswagen Scirocco je imao zaista ozbiljan udes, kada je prvo na Metzgesfeld delu staze “zajašio” ivičnjak, da bi odmah u sledećoj krivini, velikom brzinom produžio gotovo pravo u zaštitnu ogradu, nakon čega se vozilo nekoliko puta isprevrtalo!

Ono što je najbitnije od svega, vozač je prošao bez povreda, a kada su drugi vozači i redari pritrčali da pomognu, usledilo je još jedno iznenađenje… vozač VW Scirocco je zapravo devojka, koja je u ovom slučaju zaista imala više sreće nego pameti!

Izvor: topspeed.rs

Komentari korisnika: