Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Vozač Subarua izbjegao nalijetanje BMW-a manevrom kao u akcijskom filmu (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Nije lako predvidjeti sve opasnosti u prometu, pa se mnogi s dobrim razlogom vesele široj adaptaciji autonomnih vozila Naime, samoupravljivi automobil vjerojatn Nije lako predvidjeti sve opasnosti u prometu, pa se mnogi s dobrim razlogom vesele široj adaptaciji autonomnih vozila Naime, samoupravljivi automobil vjerojatn Rating: 0

Vozač Subarua izbjegao nalijetanje BMW-a manevrom kao u akcijskom filmu (VIDEO)

Advertisement

Nije lako predvidjeti sve opasnosti u prometu, pa se mnogi s dobrim razlogom vesele široj adaptaciji autonomnih vozila

Naime, samoupravljivi automobil vjerojatno ne bi nikad učinio ono što je izveo vozač BMW-a u video isječku kojeg možete pogledati u nastavku.

Čovjek je iz krajnje lijeve trake u posljednji trenutak i pri velikoj brzini krenuo u prestrojavanje kako ne bi propustio izlaz s autoceste.

Pritom je potpuno zanemario ostale sudionike u prometu, poglavito vozača Subaru Impreze koji je, ni kriv ni dužan, morao aktivirati vlastite superherojske moći kako bi ga izbjegao.

Do kontakta je došlo, no vozač Impreze ostavio je dovoljno prostora BMW-u izlaskom na zemljanu kosinu. Da je kojim slučajem umjesto nagiba ondje bila zaštitna ograda, ova situacija vjerojatno bi prošla s mnogo težim posljedicama.

Budite oprezni u prometu.

Izvor: tportal.hr

Komentari korisnika: