Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Vozačka greška koja ne izlazi iz mode (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Iako iskusnim vozačim zvuči neverovatno da neko umesto kočnice greškom pritisne papučicu gasa, iz sveta i dalje stižu izveštaji o bizarnim udesima čiji je uzrok Iako iskusnim vozačim zvuči neverovatno da neko umesto kočnice greškom pritisne papučicu gasa, iz sveta i dalje stižu izveštaji o bizarnim udesima čiji je uzrok Rating: 0

Vozačka greška koja ne izlazi iz mode (VIDEO)

Advertisement

Iako iskusnim vozačim zvuči neverovatno da neko umesto kočnice greškom pritisne papučicu gasa, iz sveta i dalje stižu izveštaji o bizarnim udesima čiji je uzrok upravo ova greška.

Pre nego što donese konačnu odluku o izboru određenog modela, svaki ozbiljan kupac automobila zatražiće od prodavca probnu vožnju kako bi se uverio da je vozilo za koje je zainteresovan zaista ono što želi.

Tom logikom rukovodila se i žena iz kineskog Guangžua, koja je nameravala da pazari BMW X1. Međutim, rutinska test vožnja na kraju se pretvorila u pravu noćnu moru, kako za nesrećnu ženu, tako i za osoblje BMW-ovog prodajnog salona u ovom gradu na jugu Kine.

Nakon što se provozala sa jednim od zaposlenih, umesto da zaustavi automobil ispred zgrade, greškom je pritisnula “gas” pa je BMW X1 proleteo kroz staklena vrata i zakucao u zadnji zid objekta. Iako je u salonu u tom trenutku bilo više osoba, niko od njih na sreću nije povređen, a i žena je prošla bez povreda.

Pogledajte video:

Izvor: b92.net

Komentari korisnika: