Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Yugom očitao lekciju BMW-u, Renaultu i Subaruu (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Andrej Jovanović, mladić iz Srbije, Yugom se uputio na Nürburgring te svojim nastupom pokazao što je moguće s lagano nabrijanom legendom Životna želja svakoga p Andrej Jovanović, mladić iz Srbije, Yugom se uputio na Nürburgring te svojim nastupom pokazao što je moguće s lagano nabrijanom legendom Životna želja svakoga p Rating: 0

Yugom očitao lekciju BMW-u, Renaultu i Subaruu (VIDEO)

Advertisement

Andrej Jovanović, mladić iz Srbije, Yugom se uputio na Nürburgring te svojim nastupom pokazao što je moguće s lagano nabrijanom legendom

Životna želja svakoga pravog automobilista jest barem jednom u životu odvesti krug na poznatome ‘Zelenom paklu’. Srpski entuzijast Andrej Jovanović se na taj pohod odlučio uputiti svojim automobilom koji svakodnevno koristi, a to je Yugo Tempo.

Po kupnji automobila napravljene su na njemu neke modifikacije – 1,1-litreni motor zamijenjen je 1,3-litrenim pa je glava motora odmah poslana na obradu. Nakon toga, pripasani su klipovi iz originalne Fiatove serije, nova usisna grana i rasplinjač Dellorto. Uz odličan tretman Yugo je već razvijao 123 konjske snage, što uz malu masu znači iznimno dobru zabavu.

Jovanović je Yugom odvezao šest krugova po Nürburgringu, a s obzirom na to što već ima prijašnjeg iskustva, mogao je stisnuti gas do poda. Na snimci je vidljivo kako je prestizao velik broj bržih i skupljih automobila, kao što su Renault Clio R.S., Subaru BRZ, BMW E36 i slični.

Izvor: autostart.24sata.hr

Komentari korisnika: