Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Zadrijemala na pružnome prijelazu pa ju pokosio vlak (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Žena iz Tajvana preživjela je nalet vlaka na njezin automobil, a i suvozač je prošao bez ozljeda Kako je vozačica poslije ispričala policiji, bila je jako umorn Žena iz Tajvana preživjela je nalet vlaka na njezin automobil, a i suvozač je prošao bez ozljeda Kako je vozačica poslije ispričala policiji, bila je jako umorn Rating: 0

Zadrijemala na pružnome prijelazu pa ju pokosio vlak (VIDEO)

Advertisement

Žena iz Tajvana preživjela je nalet vlaka na njezin automobil, a i suvozač je prošao bez ozljeda

Kako je vozačica poslije ispričala policiji, bila je jako umorna pa je za vožnje preko pružnoga prijelaza zadrijemala. Baš u tome trenutku upalila se pružna signalizacija i rampa se spustila na haubu njezina auta. U taj tren se probudila i umjesto da se odvezla unatrag s kolosijeka na kojemu je upravo nailazio vlak, odlučila je izmanevrirati automobil kako bi se pokušala provući između dviju rampi.

Ta loša odluka mogla ju je koštati života, jer ju je vlak doslovno ‘pokosio’. Sreća u nesreći je bila to što je samo jednim dijelom automobila bla na kolosijeku i to pod kutom. Čudno je i nejasno, s obzirom na to što nije bila sama u automobilu već je s njome bio prijatelj, kako je opće došlo do ovakve situacije. Još je nevjerojatnije što su oboje prošli bez ozljeda.

Izvor: autostart.24sata.hr

Komentari korisnika: