Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Zakon je isti za sve: Londonski pauk ne bira ‘žrtve’ (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Radnici parking servisa u Londonu nisu se libili da odnesu nepropisno parkiran Ferrari 812 Superfast vredan 350.000 evra. Posao zaposlenih u parking servisu koj Radnici parking servisa u Londonu nisu se libili da odnesu nepropisno parkiran Ferrari 812 Superfast vredan 350.000 evra. Posao zaposlenih u parking servisu koj Rating: 0

Zakon je isti za sve: Londonski pauk ne bira ‘žrtve’ (VIDEO)

Advertisement

Radnici parking servisa u Londonu nisu se libili da odnesu nepropisno parkiran Ferrari 812 Superfast vredan 350.000 evra.

Posao zaposlenih u parking servisu koji su zaduženi za odnošenje nepropisno parkiranih vozila u teoriji bi trebalo da bude jednostavan jer se svodi na rutinsko sprovođenje propisa.

U stvarnosti nije uvek tako, pa se dešava da radnici progledaju kroz prste vlasniku luksuznog vozila – iako je parkirano na nedozvoljenom mestu – a da na pauku završi neki otrcani auto.

U Londonu izgleda nemaju problem sa tim i ne interesuje ih mnogo koji je model automobila u pitanju – ako je nepropisno parkiran, odneće ga.

Skupoceni Ferrari uklonjen je sa ulice za svega par minuta, kao da se radi o bilo kom drugom vozilu a ne o superautomobilu koji košta 350.000 evra:

Kako piše Dejli mejl, Ferrari je bio parkiran na nedozvoljenom mestu u blizini jedne prodavnice luksuzne robe u zapadnom Londonu, a vlasnik je kažnjen novčanom kaznom od 130 funti (oko 145 evra).

Iako je za nekoga ko vozi Ferrari ta suma beznačajna, najveća kazna za ovog vozača bila je što po povratku nije zatekao svoj automobil tamo gde ga je ostavio.

Izvor: b92.net

Komentari korisnika: