Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Zapalio sopstveni BMW ispred sjedišta kompanije u Minhenu (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Jedan veoma besan vlasnik BMW Serije 7 dovezao je svoj automobil ispred sedišta bavarske kompanije u Minhenu i zapalio ga! Nezadovoljan kako kaže brojnim kvarov Jedan veoma besan vlasnik BMW Serije 7 dovezao je svoj automobil ispred sedišta bavarske kompanije u Minhenu i zapalio ga! Nezadovoljan kako kaže brojnim kvarov Rating: 0

Zapalio sopstveni BMW ispred sjedišta kompanije u Minhenu (VIDEO)

Advertisement

Jedan veoma besan vlasnik BMW Serije 7 dovezao je svoj automobil ispred sedišta bavarske kompanije u Minhenu i zapalio ga!

Nezadovoljan kako kaže brojnim kvarovima na automobilu, rešio se na drastične mere. Ovo nije prvi put da ljutiti vlasnik, Hadi Pourmohseni, ima “okršaje” sa BMW-om.

On je prvi problem sa ovim proizvođačem imao 2013. godine, kada su se javili kvarovi na njegovom M6. Razočaran ponašanjem dilera, a kasnije i proizvođača na njegove primedbe, Hadi Pourmohseni je svoj M6 razbio čekićem 2013. godine ispred salona automobila u Frankfurtu.

Isti automobil je kasnije popravio, samo da bi ga 2014. godine dovezao ispred salona automobila u Ženevi, i tu ponovo polupao čekićem.

Očigledno veoma nezadovoljan kupac.

Izvor: vrelegume.rs

Komentari korisnika: