Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Zavirite u radionicu u kojoj se dorađuje Mercedes (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Za kupce kojima čak ni novi Mercedes u fabričkom stanju nije dovoljno dobar, tu je Brabus da im ispuni sve želje. Brabus je najveća i najpoznatija firma za dora Za kupce kojima čak ni novi Mercedes u fabričkom stanju nije dovoljno dobar, tu je Brabus da im ispuni sve želje. Brabus je najveća i najpoznatija firma za dora Rating: 0

Zavirite u radionicu u kojoj se dorađuje Mercedes (VIDEO)

Advertisement

Za kupce kojima čak ni novi Mercedes u fabričkom stanju nije dovoljno dobar, tu je Brabus da im ispuni sve želje.

Brabus je najveća i najpoznatija firma za doradu vozila marke Mercedes, ali i Smart automobila.

Ova kompanija osnovana 1977, sa sedištem u gradu Botropu, zapošljava u Nemačkoj oko 200 radnika i još toliko širom sveta.

Osnovna delatnost Brabusa je unapređenje postojećih serijskih modela Mercedesa i Smarta, a svoje proizvode firma plasira na preko 100 svetskih tržišta.

Brabus dorađuje praktično svaki model koji izađe iz pogona nemačkog auto-giganta, od limuzina, preko SUV i terenskih vozila, pa do kombija.

Klijenti koji žele da njihov Mercedes dobije dodatne konjske snage, ali i raznovrsna unapređenja kozmetičke prirode, mogu direktno da naruče vozilo od Brabusa ili mogu da im dovezu svoj već kupljen automobil na doradu.

Među brojnim dodacima koji su u ponudi, moguće je ugraditi i specijalne aerodinamične elemente, komponente od ugljeničkih vlakana, jače kočnice, sportske izduvne sisteme…

Osim toga, Brabus unapređuje i Mercedesove oldtajmere.

Zahvaljujući videu koji je objavio Autogefuhl, u prilici smo da zavirimo u Brabusove radionice.

Na snimku se mogu videti i pojedini modeli britanskih premijum brendova, koji se dorađuju u okviru Brabusovog odeljenja Startech.

Pogledajte video:

Izvor: b92.net

Komentari korisnika: