Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Zbog problema s motorom pilot prizemljio avion na prometnu autocestu (VIDEO) Reviewed by Momizat on . U autoškoli nas uče da trebamo redovno provjeravati retrovizore u vožnji kako bismo imali uvid u ponašanje svih sudionika u prometu oko nas. No što ako nas jeda U autoškoli nas uče da trebamo redovno provjeravati retrovizore u vožnji kako bismo imali uvid u ponašanje svih sudionika u prometu oko nas. No što ako nas jeda Rating: 0

Zbog problema s motorom pilot prizemljio avion na prometnu autocestu (VIDEO)

Advertisement

U autoškoli nas uče da trebamo redovno provjeravati retrovizore u vožnji kako bismo imali uvid u ponašanje svih sudionika u prometu oko nas. No što ako nas jedan od njih ne prestigne već preleti?

Upravo se ovakva bizarna okolnost odigrala na autocesti I-75 nedaleko Paynes Pairea kad je maleni sportski zrakoplov s pilotom i kopilotom bio prisiljen sletjeti na prometnicu.

Avion je navodno letio u smjeru zračne luke Gainesville kad je pilot kontroli leta prijavio probleme s motorom te najavio prinudno slijetanje.

Čitav incident, kojeg je kamerom mobitela uhvatio jedan od vozača, odigrao se bez posljedica, a avion je odvučen na obližnje odmaralište.

Izvor: tportal.hr

Komentari korisnika: