Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Želio je ispasti frajer pa je razbio Dodge Daytonu i Ford Mustang (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Da, glavni akter današnjeg videa ima Dodge Daytonu na kojem bi mu pozavidjeli mnogi ljubitelji američkih Muscle Car automobila, no, to ne znači da pritom zna up Da, glavni akter današnjeg videa ima Dodge Daytonu na kojem bi mu pozavidjeli mnogi ljubitelji američkih Muscle Car automobila, no, to ne znači da pritom zna up Rating: 0

Želio je ispasti frajer pa je razbio Dodge Daytonu i Ford Mustang (VIDEO)

Advertisement

Da, glavni akter današnjeg videa ima Dodge Daytonu na kojem bi mu pozavidjeli mnogi ljubitelji američkih Muscle Car automobila, no, to ne znači da pritom zna upravljati svojim metalnim ljubimcem na ispravan način.

Već na prvi pogled jasno je kako je konkretan Dodge Daytona prilagođeniji utrkama ubrzanja nego jurnjavi javnom prometnicom. Ali to g nije spriječilo da pokuša ispasti frajer.

Silno je želio stražnje gume pretvoriti u dim, ali rezultat dodavanja gasa bio je samo gubitak kontrole i udarac u nevinog sudionika prometa iz suprotnog smjera, koji je bio za volanom Ford Mustanga.

Izvor: autopress.hr

Komentari korisnika: