Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

ZVIJEZDA SAMITA G20: Putinova limuzina Aurus Senat! (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Po prvi put van granica Rusije mogla je da se vidi nova ruska predsednička limuzina Aurus Senat, koja će naredne godine biti izložena na Salonu automobila u Žen Po prvi put van granica Rusije mogla je da se vidi nova ruska predsednička limuzina Aurus Senat, koja će naredne godine biti izložena na Salonu automobila u Žen Rating: 0

ZVIJEZDA SAMITA G20: Putinova limuzina Aurus Senat! (VIDEO)

Advertisement

Po prvi put van granica Rusije mogla je da se vidi nova ruska predsednička limuzina Aurus Senat, koja će naredne godine biti izložena na Salonu automobila u Ženevi

Proteklih dana, većina vesti iz sveta ticala se samita G20, koji se održavao u Argentini, a upravo tu, svoj međunarodni debi doživela je ruska predsednička limuzina iz projekta Kortež koja nosi naziv Aurus Senat, u kojoj se vozio Vladimir Putin.

Predsednik Rusije se u Aurus Senatu vozi od maja ove godine, od svoje inauguracije, ali se o vozilu i dalje relativno malo zna osim da je oklopljeno, opremljeno mnoštvom hi-tech gedžeta te da ga pokreće motor koji je razvijen u saradnji sa Porscheom.

Kako se najavljuje, Rusi planiraju da „civilnu“ verziju u standardnoj, kao i produženoj formi zvanično predstave na Salonu automobila u Ženevi naredne godine, kada će biti poznato znatno više detalja.

Izvor: topspeed.rs

Komentari korisnika: