Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

6 najboljih krugova ikada voženih na Nirburgringu Reviewed by Momizat on . Nirburgring Nordšlajfe je staza koja se s pravom može nazvati jednom od najkultnijih na svetu, a osim bogate istorije i činjenice da je javnosti dozvoljeno da p Nirburgring Nordšlajfe je staza koja se s pravom može nazvati jednom od najkultnijih na svetu, a osim bogate istorije i činjenice da je javnosti dozvoljeno da p Rating: 0

6 najboljih krugova ikada voženih na Nirburgringu

Advertisement

Nirburgring Nordšlajfe je staza koja se s pravom može nazvati jednom od najkultnijih na svetu, a osim bogate istorije i činjenice da je javnosti dozvoljeno da pristustvuje testovima, tu je i činjenica da je reč o najdužoj stazi trenutno u upotrebi.

Poslednjih godina, vreme potrebno da se obiđe krug na “zelenom paklu” postao je važan faktor kada je reč o performansama automobila, stoga vam dana donosimo neke od najboljih (i najbržih) vožnji sa čuvene njemačke staze.

Porsche 956 – 6:37 (najbrže zabeleženo vreme na Nirburgringu, jer vožnja Stefana Belofa iz 1983. godine, nažalost, nije snimljena kamerom)

Pagani Zonda R – 6:47.50

Radical SR8 LM – 6:48

Porsche 918 Spyder – 6:57

Yamaha YZF R1 – 7:10 (najbolji rezultat koji je ostvario jedan dvotočkaš)

Lexus LFA Nürburgring Package – 7:14.64

Komentari korisnika: