Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Foto/Video: Bivši Stig Ben Collins u Audiju RS6 igrao paintballa protiv parkour eksperta Reviewed by Momizat on . Audi je objavio novi promotivni video za RS6 u kojem se Ben Collins (većini poznat po tome što je bio The Stig u Top Gearu) nadmeće u paintballu protiv parkour Audi je objavio novi promotivni video za RS6 u kojem se Ben Collins (većini poznat po tome što je bio The Stig u Top Gearu) nadmeće u paintballu protiv parkour Rating: 0

Foto/Video: Bivši Stig Ben Collins u Audiju RS6 igrao paintballa protiv parkour eksperta

Advertisement

Audi je objavio novi promotivni video za RS6 u kojem se Ben Collins (većini poznat po tome što je bio The Stig u Top Gearu) nadmeće u paintballu protiv parkour eksperta Damiena Waltersa (parkour je vještina kretanja koju čovjek koristi da bi najučinkovitije, najbrže i sigurno stigao od tačke A do tačke B).

Kako bi natjecanje bilo zanimljivije, takmičarima nije bilo dozvoljeno korištenje klasičnih paintball puški, nego su se morali ručno gađati lopticama napunjenim bojom. Da bi Collinsu malo olakšali posao, sa vanjske strane vozačevih vrata su postavljeni štapovi sa spremnim lopticama. Čini se da je većim dijelom nadmetanja u prednosti bio Walters, ali je Collins na kraju spremio za njega jedno malo iznenađenje.

Inače, ovo nije prvi put da Audi koristi paintball u promotivni svrhe jer je u sličnoj ulozi ranije bio RS4.

VIDEO I SLIKE U NASTAVKU:

Komentari korisnika: