Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Najbrži drift na svijetu! Reviewed by Momizat on . Drift je sport u kojem je preciznost i te kako potrebna, a kako bi osvojio maksimalan broj poena na takmičenju, profesionalni drift vozač mora da ima više fakto Drift je sport u kojem je preciznost i te kako potrebna, a kako bi osvojio maksimalan broj poena na takmičenju, profesionalni drift vozač mora da ima više fakto Rating: 0

Najbrži drift na svijetu!

Advertisement

Drift je sport u kojem je preciznost i te kako potrebna, a kako bi osvojio maksimalan broj poena na takmičenju, profesionalni drift vozač mora da ima više faktora na umu.

Osim savršene kontrole nad vozilom, na umu mora da ima i stil, koji na kraju može odneti prevagu. Međutim, ponekad je potrebno sve to ostaviti po strani, makar kada je cilj kakav je ulazak u Ginisovu knjigu rekorada u pitanju.

Poljski ORLEN Tim je upravo takav cilj imao na umu kada je Kuba Pžigonski seo za volan Toyote GT86 sa V8 motorom i 1068 KS. Pžigonski je sa brzinom od 217,97 km/h postavio novi rekord, a kako je sve to izgledalo možete pogledati u nastavku.

Komentari korisnika: