Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Najbrži evropski Nissan GT-R Reviewed by Momizat on . Ako postoji automobil koji je odličan u trkama na pravcu, onda je to Nissan GT-R. Kako je Godzila odličan i u fabričkoj formi, možete zamisliti šta sve tjuningo Ako postoji automobil koji je odličan u trkama na pravcu, onda je to Nissan GT-R. Kako je Godzila odličan i u fabričkoj formi, možete zamisliti šta sve tjuningo Rating: 0

Najbrži evropski Nissan GT-R

Advertisement

Ako postoji automobil koji je odličan u trkama na pravcu, onda je to Nissan GT-R. Kako je Godzila odličan i u fabričkoj formi, možete zamisliti šta sve tjuningom može da se postigne.

U stvari, ne morate da upotrebljavate maštu, jer nam iz susedne Rumunije, zahvaljujući zajedničkom rumunsko-grčkom projektu, stiže navodno najbrži GT-R na evropskom kontinentu.

Nakon obimnih modifikacija, V6 agregat sa turbo kompresorom ovog GTR-a R35 sada ima 1500 KS! Na “četvrt milje” je ostvario rezultat od 8,47 sekundi, uz izlaznu brzinu od 277 km/h.

Prilično impresivno, ali će im biti potrbno dodatnog rada da bi došli do titule najbržeg GTR-a, koju trenutno drži Alpha Performance sa svojim Alfa Omega GT-R modelom sa 1700 konja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari korisnika: