Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Od Murcielaga do gomile pepela za svega 15 minuta Reviewed by Momizat on . Nakon uzbudljivog iskustva na stazi Nirburgring proteklog vikenda, gde su vožene Blancpain Endurance i Super Trofeo trke, Nik Ferbruhen, po zanimanju automobils Nakon uzbudljivog iskustva na stazi Nirburgring proteklog vikenda, gde su vožene Blancpain Endurance i Super Trofeo trke, Nik Ferbruhen, po zanimanju automobils Rating: 0

Od Murcielaga do gomile pepela za svega 15 minuta

Advertisement

Nakon uzbudljivog iskustva na stazi Nirburgring proteklog vikenda, gde su vožene Blancpain Endurance i Super Trofeo trke, Nik Ferbruhen, po zanimanju automobilski fotograf, krenuo je kući.

Nekoliko minuta nakon što se kod mesta Valdorf uključio na autoput E31, pored njega je prošao trio Lamborghinijievih modela. Ferbruhen, kao pravi zaljubljenik u četvorotočkaše, izvadio je svoj aparat i počeo da slika.

Svega par momenata kasnije, jedan od tri pomenuta Lamborghinije, tačnije Murcielago, počeo je da se puši na zadnjem delu, da bi ga ubrzo u potpunosti progutala vatra. 15 mina kasnije, od njega je ostao samo pepeo.

Izvor:autoportal

Komentari korisnika: