Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Video: Kako spaliti 4 seta guma na Ferrariju F12 Berlinetti? Reviewed by Momizat on . Zamislite ovaj scenario – neko vam, npr. Ferrarijev diler, ustupi na vožnju F12 Berlinettu i kao bonus dobijete 4 seta guma koje trebate potrošiti na nekoj praz Zamislite ovaj scenario – neko vam, npr. Ferrarijev diler, ustupi na vožnju F12 Berlinettu i kao bonus dobijete 4 seta guma koje trebate potrošiti na nekoj praz Rating: 0

Video: Kako spaliti 4 seta guma na Ferrariju F12 Berlinetti?

Advertisement

Zamislite ovaj scenario – neko vam, npr. Ferrarijev diler, ustupi na vožnju F12 Berlinettu i kao bonus dobijete 4 seta guma koje trebate potrošiti na nekoj praznoj stazi.

Kao što bi naš narod rekao: „Bubreg bi dao za tako nešto.“ Upravo tu situaciju možete vidjeti na ovom videu, gdje poznati automobilski novinar Chris Harris tjera F12 do same granice izdržljivosti. Video je pravi melem za oči i uši svima nama koji volimo drift i zvuk velikih motora, a ujedno i otriježnjenje onima koji misle da je glupost dati više stotina hiljada eura za „komad lima“. Prvi dio je posvećen nekim općenitim podacima (zbog čega nema potrebe da ih ovdje navodimo), vožnja kreće od pete minute, a prava ludnica nastupa od 7:40.

Komentari korisnika: