Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

AUDIJEVA RAKETA: Princ Harry nakon svadbe prodaje svoj stari automobil. I to kakav! Reviewed by Momizat on . Čak i ako vas u životu zanimaju samo automobili, poput autora ovih redaka, vjerojatno vam nije promakla vijest da je član britanske kraljevske obitelji uplovio Čak i ako vas u životu zanimaju samo automobili, poput autora ovih redaka, vjerojatno vam nije promakla vijest da je član britanske kraljevske obitelji uplovio Rating: 0

AUDIJEVA RAKETA: Princ Harry nakon svadbe prodaje svoj stari automobil. I to kakav!

Advertisement

Čak i ako vas u životu zanimaju samo automobili, poput autora ovih redaka, vjerojatno vam nije promakla vijest da je član britanske kraljevske obitelji uplovio u bračnu luku s američkom glumicom Meghan Markle

princev-audi (1)

Harry je nedugo nakon, kako pojedini predstavnici sedme sile vole reći, sudbonosnog ‘da’ odlučio prodati svoj stari automobil.

Nemamo pojma je li novopečena vojvotkinja od Sussexa imala svoje prste u ovoj odluci, no metalik srebrni Audi RS6 karavan posljednje generacije, s 11.330 funti vrijednim paketom dodatne opreme, osvanuo je na oglasnim stranicama britanskog AutoTradera.

princev-audi (2)

Oglas kaže kako je automobil s četverolitrenim V8 od 522 KS i integralnim pogonom Quattro prevalio svega 7.142 km, dok medijski izvještaj ističe kako je automobil u besprijekornom stanju ‘bez ijedne dlake korgija na kožom presvučenim sjedalima’.

Potencijalnim kupcima vjerojatno će biti interesantniji podatak da automobil ne dolazi s blokadom, pa maksimalna brzina iznosi 278 km/h.

princev-audi (3)

Za jedan od najbrutalnijih karavana na tržištu Vojvoda od Sussexa potražuje 71.900 funti odnosno nešto manje od 600.000 kuna. Kakva šteta što je upravljač smješten na ‘krivoj’ strani.

Izvor: tportal.hr

Komentari korisnika: