Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Bijeli Peuget 407 opet u akciji: Peti dio filmske franšize ‘Taxi’ u kinima ove godine Reviewed by Momizat on . Već smo pisali tekst o automobilima u kojima pored glumaca glavnu ulogu imaju i automobili. Jedan od njih je svakako 'Taksi', film francuske produkcije čiji će Već smo pisali tekst o automobilima u kojima pored glumaca glavnu ulogu imaju i automobili. Jedan od njih je svakako 'Taksi', film francuske produkcije čiji će Rating: 0

Bijeli Peuget 407 opet u akciji: Peti dio filmske franšize ‘Taxi’ u kinima ove godine

Advertisement

Već smo pisali tekst o automobilima u kojima pored glumaca glavnu ulogu imaju i automobili. Jedan od njih je svakako ‘Taksi’, film francuske produkcije čiji će peti deo početi da se prikazuje u bioskopima ove godine.

taxi

Da li se sećate prvog dela filma „Taksi“ iz 1998. godine? Scenario je napisao Luk Beson, a u glavnoj ulozi je bio Peugeot 406.

Bio je to prvi film o paklenim ulicama, pre franšize „Paklene ulice (eng. Fast and Furious)“, koji obiluje scenama jurnjave automobilima.

Naime, Beson je pisao scenario i za ostale delove iz franšize, uključujući i četvrti, koji je izašao 2007. godine i u kojem je Peugeot 406 zamenjen novijim modelom 407.

Što se petog dela tiče, koji tek treba da izađe u bioskope, sudeći po insertu iz filma ispod teksta, glavnu ulogu će još uvek igrati model 407, koji će morati da se izvlači iz različitih neprilika i smešnih situacija, jer ipak je reč o komediji.

Što se priče tiče, ona če biti koncentrisana na policajca iz Marseja, kome je dodeljen zadatak da se obračuna sa grupom pljačkaša iz Italije koji voze moćne Ferrari modele.

„Taxi 5“ je režirao Luk Beson a on je radio i na scenariju zajedno sa Frenkom Gastambideom koji takođe ima jednu od uloga u filmu.

Izvor: vrelegume.rs

Komentari korisnika: