Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Društvo malo, ali odabrano: Godišnji skup Koenigsegga Reviewed by Momizat on . U Švedeskoj je održano drugo godišnje okupljanje vlasnika supersportskih automobila marke Koenigsegg, na kome je bilo prisutno 19 vozila, što je do sada najveći U Švedeskoj je održano drugo godišnje okupljanje vlasnika supersportskih automobila marke Koenigsegg, na kome je bilo prisutno 19 vozila, što je do sada najveći Rating: 0

Društvo malo, ali odabrano: Godišnji skup Koenigsegga

Advertisement

U Švedeskoj je održano drugo godišnje okupljanje vlasnika supersportskih automobila marke Koenigsegg, na kome je bilo prisutno 19 vozila, što je do sada najveći skup modela ovog ekskluzivnog brenda na jednom mestu.

koening

Pasioniranim ljubiteljima sportskih modela dovoljno je spomenuti CCR, One:1, Ageru ili Regeru, pa da im oči jače zasijaju.

Šveđanin Christian von Koenigsegg, koji je zaslužan za sve navedene modele, osnovao je istoimenu auto-kompaniju 1994, a prvi produkcijski automobil – CCR, napravljen je 2002.

Vlasnik prvog Koenigsegga dovezao je na skup u Švedskoj upravo taj automobil, i pridružio se odabranom društvu u kome je bilo još 18 kupaca vozila ove marke iz celog sveta.

Pogledajte kratki video sa ovog jedinstvenog okupljanja:

Inače, da biste posedovali neki od automobila marke Koenigsegg nije dovoljno samo da ste milioner, već treba da budete i strpljivi.

Naime, ovaj proizvođač izrađuje svega 25 automobila godišnje, pa je čekanje na usporuku vozila i do četiri godine.

Izvor: b92.net

Komentari korisnika: