Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Dva Mercedesa zajedno stara 50 godina vrijede 300 000 dolara (FOTO) Reviewed by Momizat on . Jedna od sigurnijih investicija, ali koja se isplati tek nakon 20 i više godina, jeste kupovina automobila i njegovo skladištenje i održavanje kako bi se kasnij Jedna od sigurnijih investicija, ali koja se isplati tek nakon 20 i više godina, jeste kupovina automobila i njegovo skladištenje i održavanje kako bi se kasnij Rating: 0

Dva Mercedesa zajedno stara 50 godina vrijede 300 000 dolara (FOTO)

Advertisement

Jedna od sigurnijih investicija, ali koja se isplati tek nakon 20 i više godina, jeste kupovina automobila i njegovo skladištenje i održavanje kako bi se kasnije prodao za veliki novac. Takvu taktiku primenio je vlasnik dva Mercedes modela.

mercedesi (2)

Na sajtu eBay pojavila su se dva Mercedes modela “W140″ iz S klase. Proizvedeni 1992. nalaze se u besprekornom stanju a prešli su svega po dve, tri hiljade kilometara. Prodavac je vlasnik koji poseduje sve papire i servisnu knjigu.

mercedesi (3)

Crni primerak ima nešto veće točkove i nosi V12 agregat što će reći da se radi o “600SEL” verziji dok bela varijanta ima regularne točkove i pokreće je V8 agregat što znači da nosi oznaku “400SE”.

mercedesi (4)

Radi se o ne tako retkim primercima obzirom da su proizvedeni u 432 742 konada od kojih je 406 710 limuzina. Ali u ovako netaknutom stanju teško da ih ima. Zato je cena za oba modela 300 000 dolara a interesanata itekako ima.

Izvor: autoportal.rs

Komentari korisnika: