Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Evo koji su automobili popularni za vođenje ljubavi Reviewed by Momizat on . Osim što većina mladih automobile koristi zbog toga što su im doma starci pa ondje ne mogu voditi ljubav, velika se većina njih za to odlučuje upravo zbog većeg Osim što većina mladih automobile koristi zbog toga što su im doma starci pa ondje ne mogu voditi ljubav, velika se većina njih za to odlučuje upravo zbog većeg Rating: 0

Evo koji su automobili popularni za vođenje ljubavi

Advertisement

Osim što većina mladih automobile koristi zbog toga što su im doma starci pa ondje ne mogu voditi ljubav, velika se većina njih za to odlučuje upravo zbog većega naleta adrenalina, stoga evo u kojim se automobilima najčešće vodi ljubav

Renault Clio

clio

Pravi je ljubavni automobil, a iako je jako mali, odličan je za seks. Anonimni su ispitanici izjavili kako je maleni Renault pravi izazov jer zbog avanturističkoga duha izaziva golemi nalet adrenalina čime i seks postaje zanimljivijim.

Kombi

kombi

Neki više vole prostranost, a izjašnjavaju se kako kombi s nekoliko redova sjedala pruža mogućnost svih pozicija, skučenih sprijeda, stojećih u sredini i čak ležećih u prostoru namijenjenom za prtljagu. Ističu i kako je u kombiju manja mogućnost od ozljeda glave, zbog povišena krova automobila. Opel Vivaro dobio je najviše glasova, a Renault i Peugeot slijede ga u stopu.

Pick-up

pickup

Postoje i oni kojima je zatvoreni prostor nedovoljan za potpunu avanturu pa su neki izabrali pick-up vozila kao idealna za vođenje ljubavi. Navode kako je za početak zanimljivije iza zatvorenih vrata, ali kada stvari postanu uzavrele, jednostavno se prebace na teretni prostor koji ima dovoljno mjesta kako bi neometano od ikakvih ograničenja mogli uživati do kraja. U tome prednjače Nissanov Pathfinder i Volkswagenov Amarok, a neki bi to htjeli isprobati i u Mercedesovoj X-klasi.

Volkswagen Golf

golf

Nije ni čudn što je seks u Golfu jako popularan kada znamo koliko je i automobil općenito popularan. Iako ih ima svih modela, najčešće je Golf V ‘žrtva’ vođenja ljubavi mladih parova.

U maminu autu

audi

Kao i sve na svijetu, ono što se ne smije najviše nas i privlači pa se tako većina mladih odlučuje za mamin automobil upravo zato jer bi najvjerojatnije mama to zabranila. A kako i ne bi kada majke najčešće voze BMW 320d ili Audi A4 i u većini su slučajeva pedantnije i urednije od tata.

Bilo koji auto s velikom ‘haubom’

ford

Veliki broj ispitanica žešći je od muškaraca. Oni su nekako sramežljivi, ističu žene i dodaju kako nema boljeg osjećaja, pogotovo zimi, nego kad se nađu leđima na toploj ‘haubi’ te dodaju da je Fordov Mondeo gotovo savršen za tu vrstu avanture.

Izvor: autostart.24sata.hr

Komentari korisnika: