Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Je li ovo najbolji Porsche 911 u povijesti? Reviewed by Momizat on . Iza imena Singer DLS krije se vjerojatno najbolji Porsche 911 u povijesti, jer suradnjom tvrtke Williams Advanced Engineering i dvojicom legendarnih inženjera P Iza imena Singer DLS krije se vjerojatno najbolji Porsche 911 u povijesti, jer suradnjom tvrtke Williams Advanced Engineering i dvojicom legendarnih inženjera P Rating: 0

Je li ovo najbolji Porsche 911 u povijesti?

Advertisement

Iza imena Singer DLS krije se vjerojatno najbolji Porsche 911 u povijesti, jer suradnjom tvrtke Williams Advanced Engineering i dvojicom legendarnih inženjera Porschea – Norbert Singer i Hans Mezger, nudi koktel retro izgleda i suvremene tehnologije.

Porsche-911

Naime, riječ je Porscheu 911 vizualno baziranom na seriji 964, koji donosi karoserijske detalje preuzete s modela 911 2.7 RS Carrera, a pod haubom donosi najsuvremeniji 4-litreni atmosferski motor sa 520 KS, koje razvija pri čak 9000/min.

Porsche-911-1

Radi se o motoru kakav koristi najnoviji Porsche 911 GT3 RS. Dakle, radi se o izvrsnom izboru za ljubitelje retro dizajna koji se ne žele odreći blagodati najbolje tehnologije koja se nudi na tržištu. Porsche 911 Singer DLS stoga je opremljen karbo-keramičkim diskovima, 18-colnim naplacima i najnaprednijim sustavima stabilnosti.

Porsche-911-4

Što se tiče unutrašnjosti, samo pogledajte slike i shvatit će te da su riječi suvišne…

Izvor: autopress.hr

Komentari korisnika: