Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Među žrtvama uragana gomila skupocjenih, moćnih mašina Reviewed by Momizat on . Uragan Harvi, koji je krajem avgusta opustošio Teksas i naročito Hjuston i okolinu, ostavio je iza sebe preko milion oštećenih i poplavljenih automobila, među k Uragan Harvi, koji je krajem avgusta opustošio Teksas i naročito Hjuston i okolinu, ostavio je iza sebe preko milion oštećenih i poplavljenih automobila, među k Rating: 0

Među žrtvama uragana gomila skupocjenih, moćnih mašina

Advertisement

Uragan Harvi, koji je krajem avgusta opustošio Teksas i naročito Hjuston i okolinu, ostavio je iza sebe preko milion oštećenih i poplavljenih automobila, među kojima su brojni supersportski i luksuzni modeli.

skupocjena-auta-uragan

Stotine hiljada automobila u koje je tokom uragana prodrla voda nalaze se na improvizovanim parkiralištima u okviru kompleksa nekoliko trkačkih staza, a snimak sa jednog od njih pokazuje razmere štete.

Video koji je načinjen na putu koji prolazi pored staze Royal Purple Raceway u Teksasu otkriva da je pored ogromnog broja “običnih” automobila stradalo i mnogo skupljih, sportskih i luksuznih vozila, među kojima je dosta primeraka modela Chevrolet Corvette raznih generacija, ali i automobili marki Porsche, Jaguar, Bentley, Mercedes, pa čak i poneki Ferrari i Lamborghini.

Pogledajte video:

Izvor: b92.net

Komentari korisnika: