Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Nissan predstavio svoj pogled na dimljenje mesa – Smokin’ Titan Reviewed by Momizat on . Nissan je na 2018 Work Truck Show predstavio vrlo zanimljiv i unikatan koncept baziran na modelu Titan, čiji akcenat je na roštilju. Drugim rečima, kao da je na Nissan je na 2018 Work Truck Show predstavio vrlo zanimljiv i unikatan koncept baziran na modelu Titan, čiji akcenat je na roštilju. Drugim rečima, kao da je na Rating: 0

Nissan predstavio svoj pogled na dimljenje mesa – Smokin’ Titan

Advertisement

Nissan je na 2018 Work Truck Show predstavio vrlo zanimljiv i unikatan koncept baziran na modelu Titan, čiji akcenat je na roštilju. Drugim rečima, kao da je namenjen nama dragim zimskim aktivnostima vezanim za sušenje mesa.

nissan smoking titan

Baziran na modelu Titan XD King Cab, Smokin’ Titan karakterišu roštilj/pušnica, kao i mobilna kuhinja koji su ugrađeni u tovarni prostor. Međutim, pošto drvo koje gori stvara puno toplote, Nissan je odlučio da tovarni prostor pretvori u priključnu prikolicu. Sa jedne strane klizeće platforme se nalazi roštilj/pušnica, dok je se druge strane sudoper sa svojom instalacijom za vodu, kako bi pojednostavio pranje. Na stražnjem delu šasije, gde bi inače bio tovarni prostor pretvoren u prikolicu, Nissan je dodao ravnu aluminijumsku platformu koju karakterišu tri gasne rešetke (roštilja), i pripadajući set dasaka za sečenje. U kabini se nalaze frižider i specijalni nosač za začine.

Nissan Smokin’ TITAN

Billy Hayes, sef odseka za severno američke pickup-ove je rekao: „Sa svojim inovativnom karakteristikama tovarnog prostora, Titan sigurnosnim kutijama, Rockford Fosgate premium audio sistemom i luksuznim enterijerom, Titan XD je fantastičan pickup za roštiljanje i u originalnoj formi.“ Dodao je: „Ali neverovatna učinjena unapređenja koja su fabrički pickup pretvorila u Smokin’ Titan – ugrađena pušnica, šporet i nosač začina – ga čine snom za sve one ljude koji vole da provode vreme sa prijateljima i porodicom dok dime meso, kao što sam ja.

nissan smoking 1111

“ Nissan kaže da će Smokin’ Titan pokazati na više predstojećih događaja, šteta samo što nijedan od tih neće biti blizu nas.

Izvor: Dmotion.rs

Komentari korisnika: