Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Noćna mora pijanog Italijana (FOTO) Reviewed by Momizat on . Ako ste izašli na piće trebalo bi da povedete nekoga ko će vas bezbedno vratiti kući ili jednostavno koristite neku drugu vrstu transporta. Šta god da uradite n Ako ste izašli na piće trebalo bi da povedete nekoga ko će vas bezbedno vratiti kući ili jednostavno koristite neku drugu vrstu transporta. Šta god da uradite n Rating: 0

Noćna mora pijanog Italijana (FOTO)

Advertisement

Ako ste izašli na piće trebalo bi da povedete nekoga ko će vas bezbedno vratiti kući ili jednostavno koristite neku drugu vrstu transporta. Šta god da uradite nemojte nikako sedati za volan, iz razloga što ne izlažete samo sebe opasnosti, već ugrožavate živote drugih učesnika u saobraćaju takođe.

slupao-alfu (1)

Sudeći po svetskim medijima četrdesetšestogodišnji italijanski vozač nije mislio tako i slupao je svoj model Giulia, zakucavši ga u švajcarsku bankinu.

slupao-alfu (2)

 

Kada se automobilom upravlja pod uticajem alkohola, incidenti se mogu dogoditi nevezano sa brzinom kojom se krećete, ali Alfa Romeo Giulia QV poseduje 510 konja koji se šalju na zadnju osovinu, što je samo jedna od stavki koja je pogoršala situaciju u ovom slučaju.

slupao-alfu (3)

Šteta koju je automobil pretrpeo je poprilično velika, posebno sa suvozačeve strane, ali na svu sreću ne postoje izveštaji da je bilo ko povređen u udesu. Sada će nemarni vozač morati da se izbori sa švajcarskim vlastima, koje po njihovom zakonu nisu nimalo popustljive u ovakvim slučajevima. Zapravo, čin vožnje u pijanom stanju se u ovoj zemlji smatra krivičnim delom i pored visoke kazne, sud može uručiti vozaču zabranu vožnje od najmanje tri meseca, pa čak i zatvorsku kaznu.

Izvor: autoexclusive.rs

Komentari korisnika: