Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Ova žena se sudarila sa jelenom – pogledajte šta se dogodilo (FOTO) Reviewed by Momizat on . Rizik od sudara sa divljom životinjom postoji tokom cele godine. To može biti veoma opasno, o čemu svedoči i najnoviji primer, u kojem možemo videti kako izgled Rizik od sudara sa divljom životinjom postoji tokom cele godine. To može biti veoma opasno, o čemu svedoči i najnoviji primer, u kojem možemo videti kako izgled Rating: 0

Ova žena se sudarila sa jelenom – pogledajte šta se dogodilo (FOTO)

Advertisement

Rizik od sudara sa divljom životinjom postoji tokom cele godine. To može biti veoma opasno, o čemu svedoči i najnoviji primer, u kojem možemo videti kako izgleda kada Toyota RAV4 udari u nesrećnog jelena…

jelen-udar

Sudari sa životinjom mogu biti veoma opasni, kako po putnike u automobilu i životinje, tako i za tehniku automobila. To je na svojoj koži osetila Melissa Misthal iz američkog Howella, koja je svojim automobilom Toyotom RAV4 naletela na nesrećnog jelena.

Fotografije sa lica mesta treba da utiču na vas da skinete nogu sa gasa, kada vozite deonicom puta na kojoj postoji opasnost od izlaska životinje na put.

Melissa Misthal se kretala brzinom od 80 km/h i nije uspela da izbegne jelena koji je iskočio na put ispred nje. Ona je pokušala da izbegne sudar, ali nije uspela.

U većini slučajeva, automobil udara u životinju prednjim delom automobila, odnosno maskom i branikom. Međutim, u ovom slučaju, jelen je bio u trku i u momentu udara bio je u letu, što je za rezultat imalo još lošije posledice. Jelen je proleteo kroz vetrobransko staklo i završio na zadnjim sedištima. Žena je prošla sa lakšim povredama, odnosno ogrebotinama, dok životinja nije imala sreće i nije preživela.

Izvor: automagazin.rs

Komentari korisnika: