Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Ovako izgleda ‘Ford Mustang’ s pet vrata (FOTO) Reviewed by Momizat on . U svijetu automobila navikli smo se na svakakve prerade, one malo bolje i one lošije. Nekada naiđemo i na zaista dobre kopije, no ponekad i dalje ostanemo u čud U svijetu automobila navikli smo se na svakakve prerade, one malo bolje i one lošije. Nekada naiđemo i na zaista dobre kopije, no ponekad i dalje ostanemo u čud Rating: 0

Ovako izgleda ‘Ford Mustang’ s pet vrata (FOTO)

Advertisement

U svijetu automobila navikli smo se na svakakve prerade, one malo bolje i one lošije. Nekada naiđemo i na zaista dobre kopije, no ponekad i dalje ostanemo u čudu kada naiđemo na nešto ovakvo

mustang (1)

U današnje vrijeme svatko si može dopustiti da od legendarnog automobila napravi, malo je reći ‘sprdnju’. Iako se prema fotografijama, čini kako je ovo jedna od boljih replika, potpuno je jasno kako Mustang nikad i u ni jednom obliku nije dolazio u sedan verziji.

mustang (1)

mustang (2)

Kreator ovog automobila za svoju je bazu koristio Ford Falcon namijenjen australskome tržištu, a prednji je kraj identičan onomu u prethodne generacije Mustanga GT500.

mustang (3)

Stražnji je kraj sasvim neobičan, a vjerujemo kako je na ovom automobilu zapravo potpis kreatora. Ističu se velika ‘stop’ svjetla i četiri ispušna topa pri dnu.

mustang (4)

Nepoznato je tko je kreator i kako je ovo vozilo nastalo, ali jedno znamo, a to je da slika govori više od tisuću riječi pa uživajte.

Izvor: autostart.24sata.hr

Komentari korisnika: