Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Ovako izgleda Lamborghini Urus na 24-colnim naplacima (FOTO) Reviewed by Momizat on . Već prilikom pogleda na dimenziju svatko će pomisliti da je 24-colni naplatak čisto pretjerivanje, no, Lamborghini Urus ih izvrsno nosi. Uostalom, slike govore Već prilikom pogleda na dimenziju svatko će pomisliti da je 24-colni naplatak čisto pretjerivanje, no, Lamborghini Urus ih izvrsno nosi. Uostalom, slike govore Rating: 0

Ovako izgleda Lamborghini Urus na 24-colnim naplacima (FOTO)

Advertisement

Već prilikom pogleda na dimenziju svatko će pomisliti da je 24-colni naplatak čisto pretjerivanje, no, Lamborghini Urus ih izvrsno nosi.

Lamborghini Urus (1)

Uostalom, slike govore više od riječi. Premda Lamborghini Urus nije maxi SUV kao primjerice Cadillac Escalade, nego je prvenstveno usmjeren na performanse, široki otvori blatobrana omogućavaju ugradnju golemih naplataka.

U ovom slučaju radi se o naplacima Forgiato TEC 3.9s, koji se proizvode samo u veličini od 24 cola, a moguće ih je u potpunosti personalizirati.

Lamborghini Urus (2)

Da se podsjetimo… Lamborghini Urus je izgrađen oko platforme MLB, kakva se koristi i za Bentley Bentaygu, Audi Q7 te Porsche Cayenne, a od svih njih ponajviše se razlikuje izrazito agresivnim izgledom. Ispod haube smjestio se biturbo 4.0 V8 koji raspaljuje čak 650 KS uz moment od 850 Nm. Uz 8-stupanjski automatski mjenjač i pogon na sve četiri kotača do stotke sprinta za 3,6 sekundi, a maksimalna brzina iznosi 305 km/h.

Uz takve performanse nije čudno da Lamborghini Urus drži uvjerljivo treće mjesto u konkurenciji TOP 10 najbržih SUV-ova na svijetu.

Izvor: autopress.hr

Komentari korisnika: