Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Preradio Mercedes E klase i pretvorio ga u Rolls-Royce (FOTO) Reviewed by Momizat on . Britanske luksuzne limuzine najčešća su asocijacija na svetske diktatore, motore ogromnih zapremina a neiscrpne izvore snage. Evo jednog modela iz Nemačke koji Britanske luksuzne limuzine najčešća su asocijacija na svetske diktatore, motore ogromnih zapremina a neiscrpne izvore snage. Evo jednog modela iz Nemačke koji Rating: 0

Preradio Mercedes E klase i pretvorio ga u Rolls-Royce (FOTO)

Advertisement

Britanske luksuzne limuzine najčešća su asocijacija na svetske diktatore, motore ogromnih zapremina a neiscrpne izvore snage. Evo jednog modela iz Nemačke koji je podigao svoj nivo luksuza zahvaljujući grupi entuzijasta.

mercedes-e-klase-postao-rolls-royce

Tjuning centri uglavnom raspolažu velikim prostorom za rad, bogatom opremom i ekipom profesionalnih majstora. Međutim u Kazahstanu se stvari rade malo drugačije. Par momaka uspela su da od starog Mercedesa “E” klase naprave veliku Rolls-Royce limuzinu.

mercedes rolls 1

mercedes rolls 111

U pitanju je “W124″ model iz ’90-ih koji sada liči na kombinaciju više Rolls-Royce modela ali recimo da je najbliži “Phantom”-u. Interesanto je da su “majstori” sve vreme radili gledajući u fotografije pomenute limuzine odštampane na A4 papiru.

mercedes rolls 1111

mercedes rolls 11111

Za neke detalje ih treba pohvaliti, kod nekih nisu baš pogodili. Dodatni delovi karoserije napravljeni su uglavnom od plastike i pleksiglasa pa sigurno neće moći da ga registruju ali u svom selu biće glavna atrakcija.

Izvor: autoportal.rs

Komentari korisnika: