Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Prodaje se Ferrari Testarossa iz Poroka Miamija Reviewed by Momizat on . Još jedna legenda iz slavnih Poroka Miamija pojavila se na aukciji. Legendarna serija Poroci Miamija dio svoje popularnosti može pripisati fascinantnim automobi Još jedna legenda iz slavnih Poroka Miamija pojavila se na aukciji. Legendarna serija Poroci Miamija dio svoje popularnosti može pripisati fascinantnim automobi Rating: 0

Prodaje se Ferrari Testarossa iz Poroka Miamija

Advertisement

Još jedna legenda iz slavnih Poroka Miamija pojavila se na aukciji.

ferrari

Legendarna serija Poroci Miamija dio svoje popularnosti može pripisati fascinantnim automobilima korištenim u serijalu. Jedan od njih svakako je Ferrari Testarossa, koja se opet našla na aukciji.

Automobil bijele boje s interijerom presvučenim bež kožom stajao je konzerviran sve do 2015. godine, a od tada se pojavio u nekoliko aukcija. Testarossa osim prepoznatljivog dizajna nudi vrhunsku mehaniku predvođeno 12-cilindričnim motorom od 390 KS, a ujedno se radi o modelu zahvaljujući kojem je Ferrari prebolio krizu i opstao. Dotični primjerak je u besprijekornom stanju s tek 26.500 prijeđenih kilometara.

Očekuje se da će postići cijenu višu od milijun dolara.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: