Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Reality zvijezda Kylie Jenner ima impresivan vozni park (FOTO) Reviewed by Momizat on . Premda je Mercedes-Benz G-klasa nove generacije već u prodaji, pojedini primjerci stare generacije i dalje mogu izazvati veliku pažnju, pogotovo ako se radi o i Premda je Mercedes-Benz G-klasa nove generacije već u prodaji, pojedini primjerci stare generacije i dalje mogu izazvati veliku pažnju, pogotovo ako se radi o i Rating: 0

Reality zvijezda Kylie Jenner ima impresivan vozni park (FOTO)

Advertisement

Premda je Mercedes-Benz G-klasa nove generacije već u prodaji, pojedini primjerci stare generacije i dalje mogu izazvati veliku pažnju, pogotovo ako se radi o izvedbi Mercedes-AMG G550 4×4², a za volanom je slavna reality zvijezda Kylie Jenner.

Kylie Jenner (1)

Naime, prije ovog modela posjedovala je Mercedes-Benz G63 AMG, ali niti sa stanardnom izvedbom modela Mercedes-AMG G550 4×4² nije bila u potpunosti zadovoljna pa se obratila slavnoj američkoj tuning kući West Coast Customs.

Kylie Jenner (2)

Osim Mercedesa-AMG G550 4×4² u boji tangerine i s 24-colnim naplacima reality zvijezda Kylie Jenner u svojem voznom parku ima i Lamborghini Aventador SV Roadster u istoj boji.

Izvor: autopress.hr

Komentari korisnika: