Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Šta sve trgovci polovnjacima pronalaze u automobilima – bilo i zmija Reviewed by Momizat on . Trgovina polovnjacima ne cveta samo u Srbiji. I u mnogim daleko bogatijim i razvijenim zemljama ne mogu svi (ili ne žele) da kupe nov automobil. G3 Remarketing Trgovina polovnjacima ne cveta samo u Srbiji. I u mnogim daleko bogatijim i razvijenim zemljama ne mogu svi (ili ne žele) da kupe nov automobil. G3 Remarketing Rating: 0

Šta sve trgovci polovnjacima pronalaze u automobilima – bilo i zmija

Advertisement

Trgovina polovnjacima ne cveta samo u Srbiji. I u mnogim daleko bogatijim i razvijenim zemljama ne mogu svi (ili ne žele) da kupe nov automobil.

polovnjaci

G3 Remarketing je jedna od firmi koja se bavi trgovinom polovnjacima na britanskom tržištu. Njihov posao, između ostalog, podrazumeva nabavku korišćenih automobila na aukcijama i pripremu vozila za dalju prodaju novim vlasnicima.

Bez obzira na to u kakvom su naoko stanju, ove automobile potrebno je detaljno pregledati i očistiti pre prodaje, a u tom procesu zaposleni su u vozilima pronalazili najneverovatnije stvari, bizarne predmete, pa i živa stvorenja.

Tako su u jednom automobilu otkrili živu zmiju, sklupčanu ispod suvozačevog sedišta. Možemo samo da pretpostavimo kakav je šok doživela osoba koja ju je pronašla.

U drugom slučaju, zaposleni u firmi G3 Remarketing našli su u polovnom vozilu drogu, pa je u priču morala da bude uključena i policija.

Na listi neuobičajenih predmeta otkrivenih u polovnjacima za prodaju jednom prilikom zaposleni su pronašli posudu sa pepelom kremirane osobe, dok su u drugoj situaciji otkrili zlatnu burmu.

Bilo je tu i bizarnih predmeta, poput lutke na naduvavanje iz seks-šopa ili biča i para “lisica”, a neki zaboravni vlasnik ostavio je u automobilu kompletnu opremu za fudbalski tim.

Pored toga, dešavalo se da zapsoleni u polovnjacima nađu i rođendansku tortu, kutija puna DVD-jeva sa blokbaster filmovima, cipele i razne druge odevne predmete.

Izvor: b92.net

Komentari korisnika: