Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Tajfun Jebi uništio 51 Ferrari Reviewed by Momizat on . Japan broji štetu nakon jednog od najjačih tajfuna u povijesti. Prošli je utorak opustošio zapadni dio Japana te pritom potopio cijeli Ferrarijev salon Nakon sn Japan broji štetu nakon jednog od najjačih tajfuna u povijesti. Prošli je utorak opustošio zapadni dio Japana te pritom potopio cijeli Ferrarijev salon Nakon sn Rating: 0

Tajfun Jebi uništio 51 Ferrari

Advertisement

Japan broji štetu nakon jednog od najjačih tajfuna u povijesti. Prošli je utorak opustošio zapadni dio Japana te pritom potopio cijeli Ferrarijev salon

tajfun-japan-ferrari (1)

Nakon snažnoga tajfuna Jebi u Japanu još utvrđuju veliku štetu. U obalnome gradu Kobe morska voda je prodrla kroz grad do velikoga Ferrarijeva salona i cijeloga ga potopila. S obzirom na to što Ferrarijevih salona ima iznimno malo u Japanu, ondje se nalazilo čak 51 skupocjeno vozilo i sva su potpuno uništena.

tajfun-japan-ferrari (2)

 

tajfun-japan-ferrari (5)

“Mi smo jedan od rijetkih salona koji prodaju Ferrari u Japanu. Morska voda ušla je u motore i svi automobili moraju ići na recikliranje. Nisam očekivao ovako veliki gubitak. Mnogo je gore od prvobitnih procjena” – rekao je vlasnik Ferrarijeva salona.

tajfun-japan-ferrari (3)

tajfun-japan-ferrari (4)

Šteta na salonu i vozilima procjenjuje se na više od jedne milijarde japanskih jena, što je jednako vrijednosti 57 milijuna kuna. Iako je šteta toliko velika, vlasnik očekuje da će mu ju osiguranje podmiriti.

Izvor: autostart.24sata.hr

Komentari korisnika: