Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Tesla Roadster je u svemiru 9 mjeseci, znate li dokle je stigao? Reviewed by Momizat on . 6. Veljače Muskov je SpaceX u svemir poslao Falcon Heavy, a u njemu je bio poseban teret - šefov Tesla Roadster. I danas, devet mjeseci nakon povijesnog lansira 6. Veljače Muskov je SpaceX u svemir poslao Falcon Heavy, a u njemu je bio poseban teret - šefov Tesla Roadster. I danas, devet mjeseci nakon povijesnog lansira Rating: 0

Tesla Roadster je u svemiru 9 mjeseci, znate li dokle je stigao?

Advertisement

6. Veljače Muskov je SpaceX u svemir poslao Falcon Heavy, a u njemu je bio poseban teret – šefov Tesla Roadster.

teslaspacex1200px

I danas, devet mjeseci nakon povijesnog lansiranja, crvena Tesla i Starman za njenim upravljačem lete svemirskom autocestom uz taktove Bowiejevog hita iz 1969. godine ”Space Oddity”. I doista, Starman se već dobrano navozio i nakupio pristojnu kilometražu. Sudeći po objavi na službenom profilu SpaceX prošao je Mars, a sljedeća je stanica “restoran na kraju svemira”.

tesla-svemir

Svi upoznati s opusom britanskog pisca Douglasa Adamsa znat će kako su tim tvitom aludirali na istoimeni drugi dio serijala ”Vodiča kroz galaksije za autostopere”. Inače, Musk je veliki obožavatelj pokojnog britanskog pisca.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: