Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Unikatan Mercedes rađen u čast Hamiltonu može biti vaš (FOTO) Reviewed by Momizat on . Obožavatelj Lewisa Hamiltona zaslužan je za ovo remek-djelo kojim odaje počast za veliki uspjeh britanskoga vozača Formule 1 Hamilton se nedavno okitio petom ti Obožavatelj Lewisa Hamiltona zaslužan je za ovo remek-djelo kojim odaje počast za veliki uspjeh britanskoga vozača Formule 1 Hamilton se nedavno okitio petom ti Rating: 0

Unikatan Mercedes rađen u čast Hamiltonu može biti vaš (FOTO)

Advertisement

Obožavatelj Lewisa Hamiltona zaslužan je za ovo remek-djelo kojim odaje počast za veliki uspjeh britanskoga vozača Formule 1

hamilton-mercedes (1)

Hamilton se nedavno okitio petom titulom prvaka svijeta te postao treći čovjek u povijesti kojemu je to pošlo za rukom. Umjetnika Paula Karslakea to je motiviralo da ovaj CLK 500 iz 2002. godine pretvori u putujući mural.

‘Volim dizajn na Lewisovoj Formuli, a to me i potaknulo na ovaj projekt’, rekao je Karslake. Njegove vještine tehnikom ‘airbrush’ su neupitne, a osvajao je i mnoge nagrade. Neke elemente je crtao i rukom, a na kraju je dodao i šest slojeva bezbojnog laka.

hamilton-mercedes (2)

Automobil nije dobio samo novi izgled. Tu su i druge modifikacije: ‘Body kit’, kotači ‘Cosmic Racing’, niži ovjes Bilstein, posebno rađeni sportski ispušni sustav, a ECU jedinica dobila je novu mapu.

hamilton-mercedes (3)

Ovaj jedinstveni automobil naći će se na aukciji 24. studenog, u Mercedes-Benz Worldu, smještenu na povijesnoj stazi ‘Brooklands Circuit’, u Surreyu (jugoistočna Engleska). Očekuje se kako će postići cijenu od 23 do 29 tisuća eura.

Izvor: autostart.24sata.hr

Komentari korisnika: