Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Uništeno 20 luksuznih automobila zaplijenjenih na Filipinima (FOTO) Reviewed by Momizat on . Kako prenosi Srna, buldožeri i ostale teške mašine uništili su više od 20 luksuznih automobila marki 'mercedes', 'jaguar' i 'porše', kao i sportski model 'ševro Kako prenosi Srna, buldožeri i ostale teške mašine uništili su više od 20 luksuznih automobila marki 'mercedes', 'jaguar' i 'porše', kao i sportski model 'ševro Rating: 0

Uništeno 20 luksuznih automobila zaplijenjenih na Filipinima (FOTO)

Advertisement

Kako prenosi Srna, buldožeri i ostale teške mašine uništili su više od 20 luksuznih automobila marki ‘mercedes’, ‘jaguar’ i ‘porše’, kao i sportski model ‘ševrolet korveta’ u akciji filipinskih vlasti protiv kriminala i korupcije.

filipini 1

Predsednik Rodrigo Duterte posmatrao je uništavanje vozila od kojih neka vrede oko 115.000 dolara.

“Dajte to prodavcima čelika. Ne mogu dobiti automobile, ali mogu dobiti nešto. Neka naprave igračke od toga”, rekao je Duterte.

Carinska služba zaplenila je prošle godine krijumčarena polovna vozila vredna 2,93 miliona dolara. Ukupna vrednost zaplenjene robe bila je 866 miliona dolara, navodi se u zvaničnim podacima.

filipini 11

“U Filipinima se ne isplati utaja poreza, pa će možda prestati da pokušavaju, jer nikada neće uspeti”, izjavio je novinarima ministar finansija Karlos Domingez tokom uništavanja automobila u luci u Manili.

Još deset automobila uništeno je istvoremeno u lukama u južnim gradovima Davao i Sebu.

Izvor: N1 info / Srna

Foto: Reuters

Komentari korisnika: