Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

VJEROVALI ILI NE: Dobio kaznu za prekoračenje brzine od 1 km/h Reviewed by Momizat on . Vijest koja bi bila primjerenija nekoj od ‘Vjerovali ili ne’ rubrika stiže iz grada Alberta u Kanadi, a glavni akter je gospodin Mathieu Gagne. Naime, pokazalo Vijest koja bi bila primjerenija nekoj od ‘Vjerovali ili ne’ rubrika stiže iz grada Alberta u Kanadi, a glavni akter je gospodin Mathieu Gagne. Naime, pokazalo Rating: 0

VJEROVALI ILI NE: Dobio kaznu za prekoračenje brzine od 1 km/h

Advertisement

Vijest koja bi bila primjerenija nekoj od ‘Vjerovali ili ne’ rubrika stiže iz grada Alberta u Kanadi, a glavni akter je gospodin Mathieu Gagne.

prekoracenje-brzine

Naime, pokazalo se kobnim što je pretjecao policijski automobil i tom prilikom prekoračio ograničenje brzine za nevjerojatnih 1 km/h.

Neviđeno drska radnja nije mogla proći bez reakcije policajca, koji je ispunio prekršajni nalog, naveo izmjerenu brzinu od 101 km/h na području gdje je ograničenje 100 km/h te ga zbog tog prijestupa kaznio sa 78 dolara. Nasreću, nadležne službe poništile su bizaran prekršajni nalog prije nego li je došao do suda.

Izvor: autopress.hr

Komentari korisnika: