Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

‘Zlatni’ Lamborghini uništen u plamenu (FOTO) Reviewed by Momizat on . Vlasnik Lamborghini Gallardo modela koji je obložen zlatom, doživeo je šok svog života kada je njegov “ponos i dika” zapalio, samo sat vremena nakon što je proš Vlasnik Lamborghini Gallardo modela koji je obložen zlatom, doživeo je šok svog života kada je njegov “ponos i dika” zapalio, samo sat vremena nakon što je proš Rating: 0

‘Zlatni’ Lamborghini uništen u plamenu (FOTO)

Advertisement

Vlasnik Lamborghini Gallardo modela koji je obložen zlatom, doživeo je šok svog života kada je njegov “ponos i dika” zapalio, samo sat vremena nakon što je prošao temeljni servis…

Lamborghini (1)

Dvadsetdvogodišnji biznismen iz Ujedinjenog Kraljevstva po imenu Lk Sira, rekao je da je vozio M6 putem nadomak Mančestera, da je u kolima sa njim bila njegova devojka i da su upravo pokupili automobil iz servisa gde su platili 10.000 britanskih funti kada je došlo do ovog incidenta. Sira takođe tvrdi da je zvao servis kada se njegova devojka požalila da oseća miris gasa. Ipak, kako on kaže, ljudi iz servisa su mu rekli da nema razloga za brigu, jer je normalno da se automobil oseća na gas kada je proveo vreme u servisu.

Lamborghini (2)

Ipak, Sira je morao da zaustavi svoj automobil i izađe iz njega, kada se njegova devojka požalila da ne može da diše od snažnog mirisa. Onda se začuo glasan prasak, kada je čitav automobil progutao plamen.

“Sve što sam mogao je da bespomoćno gledam kako ono za šta sam vredno radio odlazi u vatri. Zamalo da oboje nastradamo – ne znam šta bi se desilo da se nisam zaustavio onda kada jesam. To je bilo zaista zastrašujuće, a moja devojka se boji da uđe u bilo koji automobil sada”, izjavio je Sira u intervjuu. On takođe kaže da je servis u kom je automobil bio pre nemilog događaja odogovaran za sve, te da razmatra opciju tužbe. “Sastajem se sa svojim advokatom, kako bih razmotrio opciju tužbe, jer ne mogu da poverujem da je slučajnost što se ovo desilo baš kada sam preuzeo automobil iz servisa”.

Lamborghini (3)

Uvek je teško videti predivni automobil koji trpi užasavajući kraj.

Izvor: autoexclusive.rs

Komentari korisnika: